JA Droid - шаблон joomla Форекс
Kongens Sønn, Som Er Den Andre Kronprinsen, Mohammed Bin Salman, Utformet Den økonomiske Forandringen Av Kongeriket Saudi-Arabia Til 2030.

Kongens Sønn, Som Er Den Andre Kronprinsen, Mohammed Bin Salman, Utformet Den økonomiske Forandringen Av Kongeriket Saudi-Arabia Til 2030.

Kongens sønn, som er den andre kronprinsen, Mohammed bin Salman, utformet den økonomiske forandringen av Kongeriket Saudi-Arabia til 2030. Designet, kalt Vision 2030, sier at den saudiske velferdsstaten ikke kan overleve hvis oljeprisene er lav og derfor må de bytte til ikke-økonomi.
I visjonen 2030 må saudiene samarbeide med ulike land, ikke bare med europeiske og amerikanske land som har vært deres samarbeidspartnere. Viktige mål er de mer avanserte Arsenal Fotballdrakter økonomiene i Øst-Asia og de islamske landene i Sørøst-Asia, som er et godt marked for å utvikle samhandelen innen handel og ikke-oljeindustrien. Noen kaller politikken med Saudi-Arabias 'Look-East Policy'.
Dette besøket i Indonesia er en del av look-east-politikken. Indonesia ble en del av en serie besøk av King Salman til Asia, fra Malaysia, Indonesia, Japan, Kina, til Maldivene. Saudiene inviterer asiatiske selskaper og banker til å samarbeide med internasjonale investeringer og i å utvikle næringer som ikke bare er relatert Roma Fotballdrakter til olje.
I august i fjor inngikk Saudis inngående avtaler med Kina som begynte å bygge hus i Arabia til vanninnkjøp og oljeopplagingsprosjekter. Saudiene ble også enige om å investere opptil 45 milliarder dollar for anskaffelse av ny teknologi med japanske bankkonsern.
I tillegg fortsetter saudiene å styrke sin posisjon som verdens største oljeeksportør, blant annet i nye asiatiske markeder.


OUZRosema maglie del calcio SharonBer
FaywqNehs maglie del calcio RosiePalt
RamirorqY fodboldtrøjer børn ChristySt
ClayCreig fodboldtrøjer børn ChelseaWa